• Home
  • Élet
  • Újdonságok az életemben meg a server

Újdonságok az életemben meg a server


Szóval ez a kurva foskamra szerver már megint vagy még mindig SZAR!!!!!!!!!! Kb. 15 perce akarok ide írni, de nem sok sikerrel és ezért még pénz kérnek el! Esküszöm az extra jobb!!!!!!!Ha nem csinál vele valamit a kedves szolgáltató mehet a picsába!Mert nem ért hozzá vagy, mert szívatni akar, tök mindegy oldja meg! Ez a bejegyzés röpke háromnegyed órás szenvedés volt!

Holnaptól egy számítástechnika nagykereskedésbe fogok dolgozni, mint szervizes! Marha nagy szerencsém volt! Elküldtem poénra az önéletrajzomat és kb. 10 perc múlva felhívtak, hogy be kéne, menjek dumálni! Másnap bementem és én már sejtettem, hogy felhívnak, hogy enyém az állás, de nem akartam elhinni, amikor felhívtak, hogy kedden kezdhetek! Nagyon várom már és kíváncsi is vagyok milyen lesz!

Közben volt egy kis lakásfelújítás is konyha, el?szoba, fürd? festés szép lett szerintem legalább is bár a konyha semmi extra sima sárga, de az el?szoba, mint már nálunk megszokott nem egyszín? most pl. 2 színben pompázik egy bord?rrel kettéosztva!

img_00781.jpg

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu