Teszvesz.hu


Nagy az isten állatkertje.Ez a teszvesz  internetes aukciós oldalon is látszik!Van felrakva egy Asus alaplaphoz való WiFi kártyám!Bemásolom Okos Elemér (én adtam neki ezt a nevet) levelét illetve levelezésemet vele! 🙂

Kezdésnek a termék leírása!:

Asus alaplaphoz való alaplapi usb WiFi kártya!M?ködik de nem tudom melyik alaplaphoz volt!Szóval csak az licitáljon aki tudja,hogy neki ez kell!

Kérdés O.E.:

hello!

figy semmit nem tudsz róla? azt se hogy PCI-s vagy nem?

Válasz L.B.

Helló!

Ha figyelmessen megnézed a képeket látszik,hogy alaplapi csatlakozóra kell rádugni!!!!!

O.E.

Tényleg? Na ne mondjad, szerinted én mire kerestem rá… azt sem tudod hogy mit kérdeztem…te csak felraktad simán és azt sem tudod hogy mire jó…. azt kérdeztem hogy milyen az alaplapi fogalata, PCI-s, vagy VGA-s…. szóval hogy milyen alaplapba jó. Csak te nem érted a kérdést.

L.B.

Tényleg! Ha már ott tartunk,hogy mekkora hülyeségeket írok akkor csak,hogy tudd a VGA az az Video Graphics Adapter azaz Grafikus videó kártya a PCI a perifériák összekötésére szolgáló processzorfüggetlen adatút.Szóval miel?tt kioktatsz nézz körül mit írkálsz!A termék leírását pedig figyelmessen olvasd el mert ott le van írva ,hogy alaplapi usb csatlakozóra kell rárakni a megfelel? alaplappal m?ködik csak!!!!!!Egyébként informatikával foglalkozom szóval lehet kicsit többet tudok mint te azt gondolod!Egyébként neked ez a termék nem eladó!!!!

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu