Nem gondoltam volna


Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz letenni ezt a rohadt cigit! Időnként meghalok érte! Annyira gáz, hogy ez a kis szar irányít, hogy el se tudom mondani. Persze volt, hogy nem bírtam ki meg tudom nem jó kifogás, de zajlott az élet a múlthéten meg az előtte való héten, inkább szombaton vasárnap és akkor rágyújtottam. De most pl. nem hiányzik. Meg tudná mondani valaki, hogy majd 20 év cigizés után mikor fog elmúlni a vágy a cigaretta után? Nem akarom ezt az egészet! El akarom felejteni le akarom tenni nem akarom,hogy hiányozzon.

 

Na akkor a múlthéten szabin voltam azért,hogy a kertbe tudjak dolgozgatni! Ebből pont nem lett semmi . A bárpultot pont nem fejeztem be, de a kemencének se kezdtem hozzá! Minden úgy van, ahogy hagytam. Rengeteg elintézni való dolog volt tulajdonképpen kedden és szombaton aludtam csak tovább a szokottnál aztán minden reggel 7kor keltem, ahogy szoktam. Ezért a kertépítés marad a szokásos hétvégi munkálatok közé berakva és remélem lesz hozzá ingerenciám. Mondjuk nem kérdés meg kell csinálni nem, lehetek ennyire nulla, hogy mindent feladok, de mióta nem cigizek, elég labilis vagyok! Sokszor nincs kedven semmihez még élni se! Tudom depresszió, vagy mi de szerintem nem csak hangulatingadozások! Aztán ki tudja….

 

Hétvégén rendbe raktam a horgász cuccaimat mehetek pecázni! Minden bot, orsó minden cucc elmosva, letakarítva leszilikonozva! Használatra kész! Damil kell rá és mehetünk!

 

Elkezdtünk diétázni is! Na ez nem kicsit érdekes! Például cukor 1 kg 300 Ft xukor 1 kg 3000 Ft. na most mehet mindenki a picsába. A Cukor x 100 évig volt jó! De most jött valami gyökér és kitalálta, hogy káros és mostantól csak a három rugós nyírfa izé a jó! Na mind egy én iszom a kávémat továbbra is tejjel és cukorral!

 

Nem tudom mi lesz még itt a jövőre nézve, de változtatni szeretnék, mert ez így nem ok. Tudom nem lesz könnyű, de a körülöttem levők közül csak egy normális van a többiek hát mit is mondjak, az egyik hazudik a másik meg bólogat, mint a kutya a kocsi hátsó ablakába. Aztán ha kell neki valami olyan „édes” tud lenni de pl utalni nem tud időben! Na mindegy remélem ezen tudok változtatni.

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu