Na már megint.


Na már megint jó régen nem írtam. Ennek az oka,hogy megint van munkám rendszergazda vagyok a kvvm-nél pontosabban a Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőségnél. Nagyon jól érzem itt magam. A főnököm inkább kolléga és haver mint főnök az mellet ,hogy nagyon rendes,korrekt embernek ismertem meg. És még mielőtt azok, akik nem ismernek, azt gondolnák, hogy pedálozok azoknak:

1. szerintem nem is tudja , hogy blogolok.

2. SOHA nem szoktam pedálozni a főnökömnek.

Egyébként a többi ottani dolgozó nagyon jól fogadott kedvesek,és segítenek amibe csak tudnak. Jól érzem magam az új helyemen.

Elég sokat kell mondjuk rohangálnom mert az irodánk a harmadikon van és össze vissza hívogatnak minket illetve engem mert a kollégám nincs mindig velem de nem panaszkodom.  Rendszergazda vagyok egy olyan helyen ahol megbecsülnek. Igaz ez most némi kiadással is jár mert az ingeim eléggé le vannak amortizálva és egy ilyen helyen nem illik laza pólóba megjelenni mondjuk senki nem szólna érte de jobb így!

Ja jövő héten megyek Windows 7 bemutatóra meg lesz valami game show is amire a Bélust be is neveztem FIFA 09 bajnokságra:Kíváncsi vagyok hogyan fog szerepelni. Remélem az első 100-ban benne lesz! 🙂

Hát röviden ennyi volt a héten. Itthon minden ok és ha továbbra is így haladunk akkor minden rendbe fog jönni talán.

Hozzászólások

hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Menü