Megtaláltam


happytoothAzt hiszem megtaláltam a fogorvosomat! Tegnap elmentem az sztk-ba mivel én és a fogam nem jöttünk egymással és ezt kis kompatibilitási problémát meg kellet oldani. Jó sok várakozás után sikerült utolsóként bekerülni a rendel?be. Ott két hölgy fogadott egy olyan 70 és a halál közötti néni mondta, hogy foglaljak helyet a székben. OOO mondom, várjunk egy kicsit és beszélgessünk. De minden áron azt akarta,hogy leüljek már-már kicsit er?szakosan .

Aztán 5 perc dumálás meg némi nevetgélés után leültem végre. Mondtam neki nem szeretném ha bármi is fájna mert akkor roppant dühös tudok lenni.? csak nyugtatgatott,hogy no para semmit se fogok érezni. És láss csodát igazat mondott. Úgy kaptam két injekciót, hogy szinte semmit se éreztem bel?le. Majd kinti várakozás után megint be és még két szuri. Aztán neki kezdett. Hozta kis széket mert nem volt valami magas felpattant rá és el?kapta a „kínzó eszköznek nevezett” fogót! 1 perc múlva a kezében volt a inkompatibilis alkatrész a számból és szinte nem éreztem semmit se. Na jó azért volt olyan pillanat amikor majdnem bepi,behu de soha nem volt még egy ilyen fogorvossal dolgom.

És mivel amennyire lehet pozitívnak nevezni egy ilyen „élményt” ez az volt ekkor döntöttem el ezentúl a mamihoz fogok járni fogászatra és lassan elkezdem megcsináltatni vele a fogsorom! Mondjuk ma még elég érdekes az evés mert van egy akkora kráter a számba,hogy elfér benne egy hegy. De a lényeg van fogorvosom! 🙂

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu