Még Élek! Még…


Hát nem is tudom mit írjak a hétvégével kapcsolatban. Talán kezdjük az elején!

Leesett az elsÅ‘ hó! 🙂 Végre igazi tél van.

Szombaton vittük Ádámot korházba, mert bevágta fejét és vérzett meg minden. Szerencsére nincs baja azon kívül, hogy sebes a kis buksija.

Kérdés. Miért van az,hogy egy alkalmazással az emberek csak azért csalnak,hogy elsők legyenek egyes listákon? Pedig nincs semmi értelme. Gondolok itt a Forsquaer alkalmazásra. Egy hétvége alatt illetve egy egészen pontosan egy este,éjjel alatt többször volt ott ahol én. Pedig én hetente járok oda és az illető még csak a közelébe se jár a helynek. Főleg vasárnap éjjel! Igazi gyökerek az emberek. Csak azért csinálják,hogy egy képet vagy ikont megnyerjenek és utána villoghassanak az ismerőseiknek,hogy nekik mennyi van. Na az ilyenek miatt tartunk ott ahol.

Itt van például a malév. Valakinek biztos volt pár jó éve aztán vagy 3000 család fog éhezni mert ki tudja mikor lesz munkájuk. De ez már senkit nem érdekel az érintetteken kívűl.

Kivagyok. A házasságom megint a béka segge alatt. Nagyon kezd elegem lenni mindenből. Feszült és ideges vagyok nincs türelmem senkihez-semmihez. El kéne menni a világ csendes végére!Ahol nincs senki és semmi! De nem lehet sajnos.

Barátok? Család? Ezek járnak a fejembe. Nincs rá válasz. Nem is lesz!

Na elég! Most induljon a hét és a munka. 🙁

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu