Boldogság és bánat


Hát a mostani hétvégébe volt minden öröm, boldogság és sajnos a bánatból is kijutott rendesen!

Na, akkor kategóriákra bontva összeszedem a hétvégi eseményeket, de előtte egy kis előszó gyanánt az alap történet. Pénteken 10 ig dolgoztam aztán irány haza Ádám ajándékvásárlás, mert a család adott pénzt mi meg kitaláltuk és megvettük neki az cuccokat. Aztán haza kertrendezés meg ilyenek és irány Ádikámért az oviba aztán tankolás majd elmentünk Abigélért is. Utána haza a gyerkőcökkel és rohanás Alsónémedibe a volt feleségem gyerekének (azért írom ezt mert már többször megkaptam tőle,hogy nem vagyok az apja de ezek után ő nem a gyerekem elvágta magát egy életre) a ballagására. Na innentől jöhetnek a kategóriák pontosan időrendi sorrendbe.

Bánat kategóriába tartózók:

Leértem a gyerek ballagására időben, de mivel nem volt időm virágot venni gondoltam oda adom neki a gazra szánt lóvét. Gondoltam jobban őrül majd neki mint egy lájtos csokornak!Nem így lett ez az előző postból ki is derült.

 

Öröm Kategóriába tartozók!

Vasárnap reggel korán kelés kert és magunk rendbetétele után irány Solymár. Onnan elhoztam a kibérelt ugráló várat és rohanás haza. Röviden innentől kezdve különben sose fejezem be ezt az írást. Hazaérkezés ugráló vár ki a kocsiból. Elmentünk vásárolni a vasárnapi gyerek party-ra. Ebéd. Utána Ugráló vár kicsomagolás elhelyezés, csúszó szőnyeg lerakás medencetakarítás és egyéb előkészületek a bulira. Amikor mindennel megvoltunk és minden a helyére került ért haza az ünnepelt és nagyon volt az öröme persze a miénk is mert ugrált sikoltozott örömébe amikor meglátta az „átrendezett” kertet. Aztán jöttek a pajtások, rokonok, ismerősök és kezdődött az Ádi fergetegparty. 😀

Zárás képen pedig csak annyit,hogy nem kicsit fáradtunk el de este amikor vissza értem és megnéztem a képeket meg a videókat akkor azt mondtam MEGÉRTE!!! Még egyszer Boldog Szülinapot kicsikém!

KPICASA_GALLERY (Adam6Eves)

Hozzászólások

hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Menü