http://litkei.hu/blog/wp-content/uploads/2016/01/big-bang-960x600_c.jpg

Apa Kezdődik!


Na azt hiszem most volt elegem!

Aki még egyszer a hátam mögött kibeszél ráadásul hazudik, rólam azt megismeri milyen ha belém kötnek. Igen most jön az,hogy tőlem mindenki fél akinek van miért az szerintem jól tudja miért akinek meg nincs az tudja miért nincs!

Rohadtúl elegem van abból ,hogy a saját anyám vérengző vadállatnak állít be akitől rettegni kell. Rohadtúl elegem van abból,hogy az állítólagos családomnak fogalma sincs semmiről és keverik a szart a hátam mögött! Rohadtúl elegem van abból ,hogy senki nem látja és nem ismeri el ,hogy a nagyobbik fiamat MINDIG én húztam ki a szarból. Rohadtúl elegem van abból, hogy ezt még ő sem látja be és kihasználja a szeretetem! Mindenki egy önző bunkónak tart. Az anyám a fiam és anyai ágon az egész családom. Pedig ha mondjuk, a keresztapám felhívna, lehet tudnék neki érdekes dolgokat mesélni a kedves testvéréről! Igen mert anyámmal ellentétben én nem hazudozok össze vissza!

Nézzetek már magatokba de úgy őszintén isten igazából! Ne csak úgy felszínesen mint ahogy egyébként szoktatatok!

Anyám te mint anya neked hány fiad és hány unokád van? Segítek 2 fiad és 3 unokád! Ja ,hogy ebből mindig is a kedvenc volt az öcsém mindig mindenben ő kapta a többet! Neki is felemlegetitek,hogy amikor lehúzta a ribanc ki lett fizetve a OTP tartozás vagy hogy évekig te fizetted a telefonszámláját? Vagy csak nekem emlegeted az a két kilót amit sosem kértem? Vagy azt az 500 eurót amit szintén nem kértem? A két unokádból 1et imádsz csak a másik kettő meg se ismerne! Mert akkora jó nagy mama vagy mint atom! A Bélusnak mikor fogod a fejéhez baszni ,hogy mennyit segítettél neki? Ja soha!De amikor oda költözött hozzád 3 nap múlva hívtál mert már zavart a gyerek ,hogy segítek onnan kitenni mert neked ez így gáz! Undorító kétszínű egy alak vagy ha lehetne letagadnám azt is ,hogy ismerlek! De sajnos nem lehet!Mert az anyám vagy! Na de milyen? Egy anya sose tesz különbséget a gyerekei között egy anya sose fordul a gyerekei ellen! Ellenbe te a saját testvéreidet kisemmized! Igen leírtam ha akarják keressenek meg elmondok nekik mindent mert annyira gusztustalan vagy,hogy most telt be a pohár!A legutóbbi veszekedésünk alkalmával elmondtam neked! Ne keresd a haragom mert megismered! Ez itt most csak az előszele! De elindult most elszakadt a cérna! Lemegyek az aljas szintedre és elmondom mindenkinek miket hazudozol miket teszel! Aztán ebből,hogy hazudod ki magad? Segítek sehogy!

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu