1 000 000


  Millió dolog történt velünk az utolsó bejegyzés óta nem is tudom, hol kezdjem. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat és id?rendben megírni nem biztos, sikerülni fog. 

Elkezdtem tanulni a Magyar – Székely rovásírást. Bár mostanában kicsit hanyagolom, de feltétlenül el akarom sajátítani és továbbadni a gyerekeimnek. Mert nekik is meg kell tanulni ezt az ?si magyar írásnyelvet. Bár tudom, hogy nem lesz könny? Ádi még kicsi hozzá, de a Bélust kicsit se érdekli. Valahogy rá kéne vennem. De nem tudom hogyan. 

Kb 3 hete kaptunk egy trabantot. trabi

Igen kaptuk. A Linda nagymamájától, amiért nagyon hálás vagyok, vagyunk neki. Voltak vele gondok kezdetben de apósom aki autószerel? segített megoldani mivel én nem sok mindenhez értek az autóval kapcsolatban. Viszont tanítgat szerelni, mert mindig magyaráz szerelés közben és mutogatja, a dolgokat lassan megtanulom majd gondját viselni a kocsinak és nem kell majd állandóan ?t basztatnom ha valami baja van Ottónak (Ádám nevezte el a trabit Ottónak) 🙂 .  Próbálom, próbáljuk „csinosítgatni” ami abból áll,hogy én a képességeimhez képest szerelgetem a Linda meg veszi az illatosítót az üléshuzatot meg ilyenek. Ádám imád kocsikázni bárhová megyek autóval mindig jön velem. Én is szeretek autózni csak a benzin illetve a pénzünk szab határt. Sajnos nem vagyunk valami jól eleresztve anyagilag úgyhogy csak ritkán megy a trabi. Kéne valami munka vagy másodállás, mert kevés a pénz. Sajnos ez is benne van a millió dologban. Van jó és rossz is. A rossz dolgokról nem beszélek szívesen. Gondolom azokat, akik ezt a blogot olvassák úgy se érdekli. Valójában még nagyon sok dolog történt velem, de az a baj,hogy össze vissza kavarognak bennem és nem minden jut eszembe .Megpróbálom ezentúl mindig leírni a gondolataimat akár csak egy doksiba is és akkor  itt is megjelenik.

Billy

Születtem Budapestem. Megpróbálom magam túl élni amit néha blogírással kompenzálok!

Other posts by

Menu