Welcome to My Blog

The blog that talking everything about advanture

Sort by:
View:

Ez az utolsó


Sziasztok! Nem tudom ki olvassa egyáltalán mert mivel többször feltörték a blogomat szinte olvashatatlan.
Eltünt a design amit csináltam és beállítottam a bejegyzések pedig olvashatatlan katyvaszok lettek!

Egy ideig még fent hagyok mindent aztán egy teljes adatbázis mentés után törölni fogm ezt is.

Mert se id?m se energiám nincs …

Köszönöm a rengeteg olvasót remélem azért tudtam segíteni nektek!

Üdv

B.

Nemzetközi férfi nap


Ma van a nemzetközi férfi nap. 3 férfit , szeretnék ezúton kiemelni akik fontos szerepet töltenek be az életemben. Az els? az édesapám ( Béla Litkei ) Apa nagyon szeretlek és mindig számíthatok rád bármi is van. Szeretlek apukám nagyon vigyázz magadra. A másik férfi az apósom ( Németh Gyula ) sajnos neki már nem tudom elmondani ezeket a dolgokat. Bár amikor össze rakta a kocsimat akkor mondtam neki,hogy én nagyon büszke vagyok rá hiszen olyan szépen jár és minden patika rajta. És tudom ,hogy ? is büszke volt arra amit véghez vitt az öreg kis zafirán. Gyuszi nagyon hiányzol . 🙁 És harmadik aki még félig gyerek söt nekem mindig az marad de már férfi nem is kicsit a fiam ( Béla Litkei ) nagyon büszke vagyok rád is hiszen a nulláról kezdted és nézd meg most hol és hová¡ tartasz.Sajnos ez a rohadt vírus mindenkit elszakí­t most tudod,hogy mindig számíthatsz rám. Szeretlek! <3
Mindenki vigyázzon magára mert ez a szar nem válogat. Akik nem hisznek benne azoknak azt kí­vánom soha ne kelljen átélniük azt amit a mi családunknak ebben az évben már másodjára.

http://litkei.hu/blog/wp-content/uploads/2020/11/gyuszi-960x1280_c.jpg

Keresem a világ második legjobb autószerel?jét!


Az el? ma elment örökre. 🙁 Nagyon fog hiányozni. Ahogy taní­tgatott amikor átvittem a kocsit szerelni mindig mutogatta mit miért kell csinálni.Pedig tudta,hogy olyan hülye vagyok a kocsi szereléshez mint egy majom.Ha hosszabb útra indultunk mindig át kellet mennem mert átnézte a kocsit csak úgy engedett el a gumicserét se bí­zta rám soha. Nekem csak az apósom volt de nagyon hiányzik! SOHA nem felejtem el!

http://litkei.hu/blog/wp-content/uploads/2017/04/2017-04-01-11.20.13-960x540_c.jpg

Az ?szinte szeretet


Ma medence sz?r? szerelés közben beszélgettem Bogival.
? a kis szerszámos játékaival szerelgettet mellettem én meg az aknába szenvedtem a homok sz?r?vel amit feltöltöttem új és tiszta homokkal.
Eközben ez a beszélgetés zajlott.

Menu