Az Én Naplóm

Számot vetek 2014

Létrehozta Dátum: 2015. január 21, Ádám, Élet, Baba, Boglárka, Család, Házkörül, Litkei Béla Ákos, Munka kategóriában. 50 Olvasó látta a bejegyzést!

Végre van egy kicsi időm! Így most számot vetek a fontos dolgokra emlékezve, mint az már rendhagyó minden év elején illetve a végén.

Elektromos Cigire cseréltem az analógot.
Merten & Martienssen vége.
Expert Zrt. Kezdet.

Litkei Boglárka Megszületett.

Bélus négyesre érettségizett Informatikából.
Főfel elleni perek vége.
Új telefonom van Samsung Galaxy Note 3 Neo
Lakást felújítottuk.

És akkor még egy kis munka:

Dolgozók Lapja
Fit – Med Ambulance
Haberman

Ezekre külön büszke vagyok.

De életem egyik legnagyobb büszkesége Bogi és még mielőtt bárki megkérdezné a fiúkra is büszke vagyok. A Bélus egyre jobban teljesít, a suliban remélem ez így is marad. Ádi pedig hiába akkora majdnem, mint a Linda olyan kicsike még! És annyi minden hirtelen változás volt az életében. Csoda, hogy nem bolondult bele.

Amióta lányos apuka is vagyok elkezdtem gondolkodni egy kis változáson itt a naplómba. Nagyon hatással van rám a kislányom. És kezd is már öreg lenni. Keresek valami vidámabb és modernebb témát, aztán ha lesz időm, akkor nagy átalakítások lesznek!

Millió „apró” dolog történt velünk a tavalyi évben, még de ezek voltak a legfontosabbak!

Nincs megjegyzés :, , , tovább...

Lakás Update

Létrehozta Dátum: 2014. december 26, Élet, Család, Emberek, Házkörül kategóriában. 31 Olvasó látta a bejegyzést!

Lakás update, Norbi update minden update.Lassan eljön az idő,hogy kicsit hátra tekintve megnézzem mi is történt az idén! De addig is.A konyha lassan kész! :) Már tényleg csak apró simítások vannak hátra.Mosogató gép kész,indukciós főzőlap működik,légkeveréses sütő üzemel,bazi nagy hűtő hűt,kávéfőző gombnyomásra adja a kávét!Előszoba bútor is áll.Konyha és az előszoba kifestve.Ami hátra van:konyhába ajtókat kell felrakni az ajtókra a nyitókat,fiókokat beszerelni dugaljakat felrakni,vízvetőt fel fúrni.Előszoba szekrényre a nyitókat és kész! Remélem ma be tudom fejezni amit csak lehet! Aztán jöhetnek a képek…  :)

Nincs megjegyzés :, , , tovább...

Vizes kipipálva…

Létrehozta Dátum: 2014. december 10, Agymenés, Élet, Emberek, Napi téma, Nem vicc kategóriában. 85 Olvasó látta a bejegyzést!

Kezdjük a végén!

Vizes kipipálva!!!

Eleje.
Konyha renoválás van meg előszoba. Villanyszerelő dolgozik, mert az új cuccoknak kell a villanyszerelés! No probléma!Kedves aranyos vicces bácsi! (Olvass tovább…)

Nincs megjegyzés :, , tovább...

Mától

Létrehozta Dátum: 2014. november 27, Élet, IT, Nem vicc kategóriában. 71 Olvasó látta a bejegyzést!

Mától ezen lehet velem beszélni!

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Majd kiugrom a bőrömből!
Nagyon örülök neki!
Csúcs!

Nincs megjegyzés :, , , , tovább...

Leívtak!

Létrehozta Dátum: 2014. november 08, Élet, Házkörül, Napi téma, Nem vicc kategóriában. 68 Olvasó látta a bejegyzést!

Ma este kb 50-60 pici apró zebrasügér tünt fel! Nagyon komoly ahogy az apa és anya terelgette a sokkicsit óvva védve a többi haltól két három órán keresztűl az előrre kialakított gödörbe!Nem is hinné az ember ha nem látná,hogy milyen gondoskóan rejtik el porontyaikat a rájuk leselkedő veszélyek elöl és nekimennek minden másik halnak akkor is ha kétszer nagyobbak!

Egyébként nem kell majd valakinek Zebra Sügér? :)

2014-11-07 20.57.152014-11-07 20.57.112014-11-07 20.57.29

Nincs megjegyzés :, , tovább...

Lezárva

Létrehozta Dátum: 2014. november 06, Élet, Napi téma, Nem vicc kategóriában. 38 Olvasó látta a bejegyzést!

Ügy lezárva papír aláírva! Most várunk!

Nincs megjegyzés : tovább...

Csak azért is!

Létrehozta Dátum: 2014. október 20, Élet, Család, Emberek, Nem vicc kategóriában. 153 Olvasó látta a bejegyzést!

Kitörölt a facebookról nem vagyunk ismerősök le is vagyok tilva neki csak 1 unokája és egy fia van! A férje profiljából is ki lettem törölve mert azt is ő kezeli (kommentelget,lájkolgat) egyébként a pasi bármit lehazudik az égről ha az érdeke úgy kívánja vagy ha nem mer belemenni egy vitába. (Olvass tovább…)

Nincs megjegyzés :, , , , , , tovább...

Megértettem

Létrehozta Dátum: 2014. október 11, Ádám, Élet, Baba, Boglárka, Család, Litkei Béla Ákos, Napi téma kategóriában. 146 Olvasó látta a bejegyzést!

Ma megértettem, hogy a lányom miért van közöttünk! Miért pont ide akart születni! Miért tett ennyi mindent kockára csak, hogy velünk lehessen csak, hogy itt éljen és cseperedjen fel közöttünk. Annak ellenére, hogy a Lindának elvileg nem is lehetett volna babája. (Olvass tovább…)

Nincs megjegyzés :, , tovább...

39

Létrehozta Dátum: 2014. szeptember 28, Élet, Család kategóriában. 77 Olvasó látta a bejegyzést!

Napok óta gondolkodom mit is írjak! Annyi minden lenne már megint! Ki se látszom a munkából! Ami egyfelől jó másrészt pedig nem! Soha semmire nincs időm mindig csak arra, ami már nagyon muszáj! Persze erre még a 3 gyerkőc is rárak egy lapáttal. Mindig van valamelyik gyerekkel probléma. De olyan sose van, hogy minden oké legyen. Ha az egyik jó a másikkal van gond, ha a másik jó, akkor az egyikkel vannak gondok. Ráadásul a nagyobbik mindig megsértődik valamin.  Aztán jó hogy van az embernek családja…. (Olvass tovább…)

Nincs megjegyzés :, , , , , tovább...

ELÉG

Létrehozta Dátum: 2014. július 29, Agymenés, Élet, Család kategóriában. 181 Olvasó látta a bejegyzést!

Elegem van a mások és én hátam mögött sunnyogó emberekből! Elegem van a sok idiótából akik csak akkor hallják meg a hangom amikor üvöltök amíg szépen beszélek! Elegem van a sok sunyi szar emberből akik nem merik belemondani a szemembe a dolgokat! Elegem van minden emberből aki nem tud elfogadni és igen akkor is én vagyok ha ideges vagyok és ordenáré stílusba üvöltök.Az is én vagyok.Ja akkor mit képzelek magamról? Ne akarjátok tudni! Mindenki fél tőlem? Kit is bántottam?Kinek vágtam át a torkát álmába?Kinek basztam a fejébe baltát? Senkinek! Ja tízen évesen tettem ezt az mondtam dolgokat? No para majd 20 év múlva is felhánytorgatjuk! Szép és ez az ember az …. na mind egy!

FASZKIVAN!!!!!!!!!!!

Nincs megjegyzés :, , tovább...

TresorIT

Secured cloud storage by Tresorit

Adatok

Copyright © 2003-2008 Minden jog fenntartva!Az oldal tulajdonosának engedélye nélkül sem kép sem szöveg nem másolható.
Ezt a blogot a v. 4.1 es motorja hajtja.Az oldal betöltve 1.008 perc alatt.